Fun

View All
November 14, 2018 0

Nëse ju humbin çelësat e veturës, me këtë metodë mund ta hapni lehtë (Video)

By admin

Kjo video e tregon në mënyrë të thjeshtë dhe interesante se si ta hapni veturën brenda sekondave pa çelësa nëse vetura është e mbyllur. Kjo metodë mund të ju duket diçka si nga filmi i James Bond, por në fakt...