I kontrollojnë pjesët intime në aeroport, vajza shpërthen në lot

I kontrollojnë pjesët intime në aeroport, vajza shpërthen në lot

November 7, 2018 0 By admin

Ky është një ndër momentet më të sikletshme që ka ndodhur ndonjëherë në ndonjë aeroport.

Një vajzë e quajtur Angela Rye po kalonte në aeroportin e Detroidit, kur kontrollorja i ka thënë të hapë këmbët.

“Nuk do më kontrollosh vaginën, apo jo?”, i ka thënë vajza e çuditur. “Më duhet ta bëj”, iu përgjigj punonjësja teksa i fut duart.

Në ato momente vajza shpërthen në lot dhe përfundon regjistrimi i videos. Video ka hapur debate të shumta nëse këto masa janë normale apo jo.